}
LESS IS MORE
Vertel de essentie van uw boodschap. Geen overbodige toeters en bellen maar “to the point” … Korte, bondige en vlotte communicatie werkt altijd goed.
MARKETING
Een video maken voor uw eigen facebookvrienden is niet genoeg. Creëer meer online aanwezigheid met een originele videocampagne.
Get social en verzamel like’s en shares. Adverteer via slimme marketingtools die uw sales een boost zullen geven
CREATIVITY
We vertrekken steeds vanuit een origineel idee of concept. Wat zijn uw sterke punten, waarop  leggen we de focus en hoe brengen we dit op een toffe manier naar de klant?
Voila, de helft van het werk is reeds gedaan :-)
Een nieuw product promoten of uw catalogus tot leven brengen ?
Dan is de productfilm het ideale middel.
Vestig de aandacht op de mogelijkheden en de sterke punten van je product.  
PRODUCTFILM
what we do...
Wat we doen ? Heel simpel... We maken video's.   En we maken ze nog goed ook!
INSTRUCTIEFILM
Wil je uitleggen hoe een bepaald product werkt? Of wil je de werkwijze van een proces uitleggen ? We zorgen in deze film dat uw gebruiker niet verloren loopt en helpen verduidelijken alles stap voor stap.  
Jouw bedrijfsverhaal vertellen of  complexe (bedrijfs)zaken verhelderen. Interne of externe communicatie werkt sneller, duidelijker en efficienter met een professionele video.
COMMUNICATIE
Creëer betrokkenheid bij potentiële klanten door een unieke kijk te geven van wat er zich  achter de schermen van uw bedrijf gebeurt. Videomonkey zoekt samen met u een originele invalshoek die uw bedrijf op een creatieve of ludieke manier in de verf zet. Ondertussen krijgen uw kijkers wel
de nodige commerciële informatie mee , zonder opdringerig over te  komen. 
INFOMERCIAL
ONLINE CAMPAGNE
Het wordt steeds belangrijker om je als organisatie te profileren op sociale media. Uw fans ervaren  een leuke video als meerwaarde en zullen dit ook laten blijken. Een online campagne bestaat meestal uit een reeks video’s, gekoppeld aan een call-to-action. Creëer online buzz door meerdere video’s periodiek te posten . Uw fanbasis en naambekendheid zal vergroten.
Uw bedrijf organiseert een evenement, dan is een reportage  een leuk aandenken om later te tonen of te verspreiden. Of misschien wilt u uw evenement een professionele uitstraling geven? Wissel speeches af met dynamische filmpjes. Video’s brengen leven in de brouwerij. Videomonkey zit graag mee aan tafel als creatief meedenker.
REPORTAGE